ALLO ALLO

ALLO ALLO

26 september 2022 Uit Door info@m1chel.nl

Allo Allo is een heerlijke tijdloze comedy. Het rustige leventje van café-eigenaar René Artois wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert hij echter zijn oude leven voort te zetten. Maar René is een gewild man in deze tijd van oorlog: vrouwen (in het bijzonder de serveersters Yvette & Mimi) willen zijn lichaam, terwijl het Franse verzet onder leiding van Michelle zijn brein wil. De Duitse bezetters kapitein Goering, luitenant Gruber en soldaat Helga hebben het ook ergens op voorzien: zijn worst. Ondanks alles vreest René de Duitsers bezetters niet, hoewel de meedogenloze Gestapo-officier Herr Flick en de leden van het communistische verzet zijn leven flink op de kop kunnen zetten. Er is slechts één persoon die hem echt de stuipen op het lijf jaagt en dat is zijn vrouw Edith.Dit jaar uitgevoerd door Thaleia onder de geweldige regie van Oscar de Boer.